Välkommen till föreningens Vtornik- dvs. tisdagsföreläsningar! Föreläsningarna hålls, om inte annat anges, i Åbo NNKY:s  lokal vid Lilla-Tavastgatan 12 a, Åbo. Alla intresserade, även icke-medlemmar, är varmt välkomna! Fritt inträde om inte annat anges.


ANVISNING RÖRANDE VTORNIK-FÖRELÄSNINGEN:

Vi följer de anvisningar som myndigheterna har utfärdat rörande bl.a. avstånd, handhygien och användningen av ansiktsmasker för att stävja coronapandemin.

För att kunna hålla rekommenderade säkerhetsavstånd kan max. 35 personer delta i föreläsningen. Vid föreläsningen tillhandahålls ansiktsmasker för engångsbruk och handdesinfektionsmedel. Det är obligatoriskt att använda mask.Ingen kaffeservering i början av föreläsningen.

För att kunna kontrollera deltagarantalet ber vi er vänligen att på förhand anmäla er (separat till denna föreläsningen och eventuella andra föreläsningar) per e-post på adressen  pirkko.lonnqvist@outlook.com eller per sms på nummer 050 331 9271. De anmälda listas i anmälningsordning.

Anmälningstiden utgår fredag kl. 16.00 en vecka innan föreläsningen. De anmälda får per e-post ett meddelande om deltagande senast efter anmälningstidens utgång. Det är inte möjligt att delta i en föreläsning utan förhandsanmälan.


ti 24.11.2020 kl. 17 Svensk vtornik-föreläsning  Föreläsningen är inhiberad