VUOSIKOKOUS

VUOSIKOKOUSTA KOSKEVIA OHJEITA:

Noudatamme ohjeita, jotka viranomaiset ovat antaneet muun ohessa etäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käytöstä koronapandemian hallitsemiseksi. 

Voidaksemme pitää välimatkat suositusten mukaisina, vuosikokoukseen ja sitä seuraavalle luennolle voi osallistua enintään 35 osallistujaa. Tilaisuudessa on saatavilla kertakäyttöisiä maskeja ja käsidesiä. Maskeja on pakko käyttää. Kahvitarjoilua tilaisuudessa ei ole. 

Voidaksemme kontrolloida osallistujamääriä mahdollisimman joustavasti pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittautumaan ennakkoon vuosikokoukseen ja esitelmään sähköpostitse osoitteeseen pirkko.lonnqvist@outlook.com tai tekstiviestillä numeroon 050 331 9271. Ilmoittautuneet listataan ilmoittautumisjärjestyksessä vastaanottajan sähköpostin tai viestin vastaanoton mukaan.

Ilmoittautumisaika päättyy vuosikokousta edeltävän viikon perjantaina kello 16.00. Kullekin ilmoittautujalle ilmoitetaan osallistumisesta sähköpostitse viimeistään ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Tilaisuuteen ei pääse ilman ennakkoilmoittautumista. Vuosikokous järjestetään syyskuussa 2021 myöhemmin ilmoitettavana päivänä
Sääntömääräiset asiat

Vuosikokousesitelmä
Professori Kari Immonen
Uno Ullberg - arkkitehdeistä viipurilaisin

Uno Ullberg oli 1900-luvun alkupuolen keskeisiä suomalaisia arkkitehtejä - rinnastuu lähinnä Erik Bryggmaniin - mutta hän on jäänyt paljolti tuntemattomaksi. Tämä johtuu ennen muuta siitä, että hän teki päätyönsä Viipurissa ja luovutetussa Karjalassa.  Toki hän oli myös Lääkintöhallituksen yliarkkitehti. 

Kari Immonen on yhdessä arkkitehti Netta Böökin kanssa toimittanut monumentaalisen kokonaisesityksen Ullbergista ja hänen tuotannostaan. Kirja ilmestyi kesällä 2020 ja on mm. nimetty vuoden Karjala-kirjaksi.

Kari Immonen on kulttuurihistorian emeritusprofessori, joka on tutkinut mm. suomalaisten suhdetta Neuvostoliittoon sekä Suomen 1900-luvun kulttuurihistoriaa erilaisista näkökulmista.